הסדנה מיועדת לבעלי נסיון בזיקוק שמעוניינים להעמיק את הידע וללמוד את סודות הכנת ברנדי פירות איכותי כמו שליבוביץ (צוייקה), שנאפס, קלבדוס ועוד...
בסדנת נלמד את כל השלבים, החל מבחירת הפירות הנכונים, דרך העיבוד וההתססה שלהם, ועד לזיקוק והכנת המשקה.
הסדנה כוללת הסברים עיוניים, טעימות ותרגול מעשי.
משך הסדנה: 4 שעות
קהל היעד: הסדנה מיועדת לבעלי נסיון בזיקוק אלכוהול (אם אין לכם נסיון, אתם מוזמנים להרשם לסדנת הזיקוק הבסיסית).
מיקום: כפר תבור. ניתן להזמין את הסדנא לכל הארץ (מותנה בכמות המשתתפים)