קורס יישון משקאות ONLINE: יישון בחבית, יישון בזכוכית, תחליפי חביות, ועוד...
קורס אינטרנטי המיועדת למזקקים שרוצים ללמוד איך ליישן וויסקי, ברנדי, או כל תזקיק אחר. מה הן שיטות היישון, כמה זמן ליישן, מה ההשפעה של החבית על המשקה, איך להכין חבית חדשה לשימוש, ועוד....
הקורס כולל הסברים עיוניים והדגמות חיות של התהליכים, החל מדילול נכון של התזקיק החדש, דרך תהליכי היישון השונים ועד לביקבוק.
למרות שהלימוד נעשה מרחוק, אתם לא לבד - במהלך הלימוד וגם לאחר שסיימתם את הסדנה, תוכלו לפנות אלי בכל שאלה.
משך קורס היישון: הקורס כולל 4 סרטוני הדרכה (שיעורים).
קהל היעד: הקורס מיועד למזקקים או למי שמתעניין בשיטות היישון של משקאות אלכוהוליים.
מיקום: זהו קורס ONLINE. תוכלו ללמוד מכל מקום ובכל זמן שתרצו.
אז איך זה עובד?
לאחר שתרשמו, תוכלו להיכנס דרך כפתור "כניסת רשומים" ולצפות בכל שיעורי הקורס.
הקורס יהיה פתוח עבורכם למשך חודש מיום ההרשמה והתשלום.
הקורס כולל את השיעורים הבאים:
1. מבוא ליישון משקאות - בשיעור הזה נבין למה צריך ליישן תזקיקים, מה הן שיטות היישון המקובלות, ואיך ניתם לייש משקאות ללא חבית.
2. יישון בחבית - בשיעור הזה נלמד מה ההשפעה של חבית עץ על המשקה, איך נכין את החבית לפני המילוי, כמה זמן ליישן את המשקה בחבית, באיזה ריכוז נכניס את התזקיק לחבית.
3. יצור חביות אלון - בשיעור הזה נבקר במפעל חביות בצרפת ונראה את כל תהליכי היצור של חביות אלון.
4. תיקון חבית עץ - בשיעור הזה נלמד איך לתקן בקלות דליפות בחבית עץ ליישון משקאות באמצעות חומרים טבעיים בלבד, ללא שימוש במרק וחומרי אטימה מלאכותיים.